Canon M50 në test: Foto më të bukura dhe video 4K

Canon M50 ka për qëllim fillestarët që vlerësojnë karakteristikat, por nuk duan të shpenzojnë shumë para në një aparat fotografik.

Përkundër hyrjes së vonshme Canon ishte në gjendje të luftojë për vendin e dytë me kamerat e saj të sistemit , e cila është kryesisht për shkak të markës së fortë.

M50 duket si DSLR i zvogëluar

M50 është kamera e parë Canon në segmentin video 4K. Regjistrimi 4K duhet të fillojë duke përdorur mënyrën film. Nëse shtypni butonin e regjistrimit të videos të përkushtuar gjatë funksionimit normal të kamerës, regjistrohet vetëm në 1080p, transmeton lajmi.net.

Nëse filmoni me M50 në FullHD , gjërat duken shumë më mirë. Kjo është ajo ku punon Dual Pixel AF.

Fotot e M50 duken shumë të mira, autofokusi punon në mënyrë të besueshme dhe për amatorët do të mjaftojë përzgjedhja e lenteve të përshtatshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *